Ryanair предложи да се намеси и да вземе повече самолети

...
Ryanair предложи да се намеси и да вземе повече самолети
Коментари Харесай

Ryanair предлага да вземе самолет Boeing 737 Max, ако американските авиокомпании изтеглят поръчки

Ryanair предложи да се намеси и да вземе повече самолети Boeing 737 Max, в случай че някоя американски самолетна компания анулира поръчките си на фона на задълбочаващи се индустриални проблеми в производителя на самолети.

Най-голямата европейска самолетна компания се трансформира в най-подкрепящия главен клиент на Boeing, откакто производителят беше потънал в рецесия от взривяване на фюзелажа на полет на Alaska Airlines по-рано този месец.

Няколко шефове на американски самолетни компании изляха разочарованието си от Boeing предходната седмица, а основният изпълнителен шеф на United Airlines Скот Кърби повдигна въпроси по отношение на бъдещето на поръчката за 250 самолета 737 Max-10 на Boeing, най-новият и към момента несертифициран вид на семейство Макс.

В понеделник основният изпълнителен шеф на Ryanair Майкъл О'Лиъри сподели, че мненията на Кърби „ не са потребни “ и поддържа управлението на Boeing. „ Ако United или други самолетни компании не желаят да одобряват техните поръчки Max-10, ние ще се веселя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР