Рядко срещан кадър на комбинация от огън и лед е

...
Рядко срещан кадър на комбинация от огън и лед е
Коментари Харесай

Да замръзнеш с висулки, докато гасиш пожара! Случва се

Рядко срещан кадър на " композиция " от огън и лед е бил запечатан през уикенда, когато североизточна снежна стихия удари брутално Съединени американски щати от Вирджиния до Мейн.

Пожарникар, който се бори с пламъците, беше сниман със замръзнали ледени висулки върху каската, защитните си екипировки и мустаците.

Видеозапис демонстрира по какъв начин пламъци излизат от покрива на къща в Масачузетс, до момента в който водата от пожарните маркучи се е образувала в лед и висулки.



Неидентифицираният огнеборц е обработвал пожара в многофамилна къща на Ървинг Стрийт във Фол Ривър в събота вечер. Според публични лица улицата е била покрита освен с вода, само че и с лед, предава heraldnews.com.

Екипите на пожарната бяха изправени пред голям брой провокации с изключение на виелицата, пробвайки се да стигнат до дома. Камион също е блокирал достъпа до горящата къща.

Домът е със забележителните вреди и към 80% от него се е срутил. Пожарникарите сполучливо са спрели разпространяването на огъня към други здания.

Съобщава се, че един пожарникар е бил ранен при опит да влезе в горящия дом, а различен явно се е подхлъзнал и е паднал вътре. Единственото обявено цивилно пострадване е комшия, който е имал затруднено дишане.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР