Рядко сме попадали на по-безскрупулен и долен тип от Жоро

...
Рядко сме попадали на по-безскрупулен и долен тип от Жоро
Коментари Харесай

Страховити разкрития за Жоро Плъха излизат наяве

Рядко сме попадали на по-безскрупулен и низък вид от Жоро Плъха. Той в никакъв случай нищо не признаваше. Навремето заловихме съучастника му в кражбите, по този начин стигнахме до Жоро Плъха и го арестувахме. Осъдиха го на 4 години затвор. Това описаха проверяващи, които пожелаха анонимност, пред Блиц.

Тогава ченгетата претърсили дома на Георги Джевизов в „ Столипиново “, в тоалетната разкрили автомат „ Калашников “, нелегално притежаван и евентуално краден от някъде.

Над 30 обира е имал в региона на Второ районно управление (на МВР) в Пловдив бандитът. През 2003 година поникнал в дома на мъж, който спял. Човекът станал, имало е битка, Плъха го е наръгал с нож в корема, нападнатият бил с заплаха за живота, за благополучие - оживял. Било е формирано следствено дело против незнаен причинител.

По-късно е хванат съучастникът на Плъха, който доста мъчно се е решил да го издаде. Той казвал, че се опасява Плъха да не го убие, в случай че проговори. По-късно мъжът, който бил засегнат и ограбен в дома си, разпознал Джевизов, само че той не си признал. Нямало задоволително доказателства и делото било прекъснато.

При различен случай нахлул в дома на семейство пловдивчани, до момента в който спели. Жената се събудила, до нея наглият апаш прибирал от нощното й шкафче златни украшения. Тя не събудила преднамерено мъжа си, тъй като се ужасила, че нарушителят ще ги убие. При трети случай Плъха влезнал в различен дом, отмъкнал оръжие от мъж.  Много били закононарушенията на Плъха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР