Рядко се срещат новородени с гъста и буйна коса. Малкият

...
Рядко се срещат новородени с гъста и буйна коса. Малкият
Коментари Харесай

Преди 3 години момче удиви света с косата си. Как изглежда днес (снимка)

Рядко се срещат новородени с гъста и буйна коса. Малкият Джуниър, роден в Англия, изненадал всички. Момчето е родено с гъста, обемна тъмна коса. Медицинският личен състав на родилния дом, близки и другари били доста сюрпризирани.

Мечето

Заради прическата си бебето получило прякора Малката мечка. Челси – това е името на майката на бебето – разкрива с какви проблеми е съпроводена косата на Джуниър. Косата на бебето се оказала толкоз твърда и гъста, че можела да се изсуши единствено със сешоар.

 момче-с-буйна-коса

„ Не мислех, че Джуниър има такава коса, до момента в който не трябваше да я измия за първи път “, спомня си Челси. Детето умерено понесло неприятностите свързани с окосмението си.

Мина време, нашият дребен воин пораснал и привлякъл вниманието на другите. Те се приближавали до майката и бебето на улицата, възхищавали се на прическата на момчето. Някои даже желали позволение да допрян косата на детето. Младши общително се оставял да бъде допрян, усмихвайки се от ухо до ухо.

 момче

Минали три години. През това време Челси подстригала чаровния си наследник. Косата загуби особената си прелест, само че Джуниър си останал същото благо, усмихнато момче.

На фотографията се вижда, че косата към момента е гъста, въпреки и доста по-къса от преди.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР