Рядко се случва една и съща личност да умъртви двама

...
Рядко се случва една и съща личност да умъртви двама
Коментари Харесай

Прокурор Десислава Трифонова: Случаят Рагевски е без аналог, много сложно и специфично дело

Рядко се случва една и съща персона да умъртви двама души – близки другари, по подобен метод

Изключително удовлетворена, че четирите обвинявания, повдигнати от Окръжна прокуратура Бургас против предприемача Станимир Рагевски, бяха възприети за доказани от от страна на съда. Беше наказан и приет за отговорен и за четирите закононарушения , освен това – бяха му наложени размерите на наказванията, които през вчерашния ден желаех (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Факт е, че с наложеното наказване „ пожизнен затвор без подмяна “ на процедура вечно е отнета опцията на подсъдимия да навреди на който и да е било. Това сподели наблюдаващият прокурор от Окръжна прокуратура Десислава Трифонова, която направи и невъзможното да доказаже виновността на 56-годишния бургазлия и да го прати вечно зад решетките. 

Действително подсъдимият Станимир Рагевски е персона с рядка по своя темперамент степен на социална заплаха , в действителност извънредно неприятен, неприятен и рисков човек. Именно заради тази причина съм толкоз удовлетворена от присъдата на Окръжен съд Бургас. Той няма да има опция да нарани никого повече и най-малко малко околните на потърпевшите ще получат покой, добави още Трифонова.

Със сигурност бруталните убийства и жестокият метод, по който Рагевски лиши два човешки живота, ще остане в историята и дълго ще се приказва за него. Разследването против серийния палач и съучастника му Деян Дичев влиза в учебниците на Академията на Министерство на вътрешните работи по криминалистика, поради своята специфичност и компликация.

" Аз считам, че това дело, в своите специфики освен в Окръжна прокуратура Бургас, само че и изобщо в страната през последните години, няма аналог. Изключително комплицирано и характерно дело, както откъм доказване, следствие и застраховане на доказателствата по него. Много характерно и мъчно дело. Без аналог е, тъй като рядко се случва една и съща персона да умъртви двама души – близки другари, по подобен метод. И още повече след тяхното ликвидиране да постъпи с останките да подобен възмутителен и сочещ изцяло липсва на човещина метод. Както Теодора Бахлова, по този начин и Юмер Мехмед са били подложени след гибелта си на извънредно по своя темперамент обругаване ", добави още наблюдаващият прокурор. 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР