Рядко можем да видим как публиката става на крака да

...
Рядко можем да видим как публиката става на крака да
Коментари Харесай

Трогателно сбогуване: Де Минор и публиката изпратиха Надал на крака в Барселона

Рядко можем да забележим по какъв начин публиката става на крайници да приветства изгубилия тенисист, само че това е изцяло справедливо, когато става въпрос за Рафаел Надал. Легендарният испанец направи и невъзможното, с цел да се завърне в точния момент в игра за шампионата в Барселона, където е 12-кратен първенец и централният корт носи неговото име.

Точно " Pista Rafa Nadal " се трансформира в последната сцена на тенис стълкновение за Матадора, който хвърли всички сили и превъзхождаше Алекс Де Минор в огромни интервали от първия сет на срещата им, само че международният номер 11 последователно омаломощи " Краля на клея " и постави завършек на евентуално последното присъединяване на Рафа в един от най-близките шампионати до неговото сърце.

Испанската аудитория пък не пропусна да отдаде нужното почитание към един от своите огромни спортни герои и го изпрати от корта на крайници, а самият Де Минор се причисли към този акт на почитание по отношение на 22-кратния " мейджър " притежател, който можеше да усети поддръжката към себе си и дълго след напускането на рамките на корта, тъй като аплодисментите отекваха през идващите минути.

Nadal exits the court that’s named after him after his loss to Alex de Minaur in Barcelona.

Standing ovation for the 12 time champion.

Always an honor to witness the greatness of Rafa Nadal.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР