Рядко има пленум на БСП, на който няма сблъсъци. В

...
Рядко има пленум на БСП, на който няма сблъсъци. В
Коментари Харесай

Антон Кутев предупреди Камарата на строителите, че сблъсъкът, в който влизат ще доведе до много тежки последици

Рядко има пленум на Българска социалистическа партия, на който няма конфликти. В партията постоянно има опълчване на водачеството. Тези, които в този момент ръководят бяха много по-бурна съпротива от сегашната. Това сподели зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев в предаването "Офанзива " по Канал 3.

„ Водачи на листите има, описът не е обстоен. Няма по какъв начин президентът на ПЕС да не взе участие в листата. Не мога да си показва по какъв начин той няма да е преди всичко, само че Нинова ще реши “, добави Кутев.

На въпрос има ли вътрешна съпротива, която не желае Станишев да е отпред на листата, Кутев отговори: "Сигурно има опозиция против него в някои среди. Той е един от най-успешните политици. Той изкара цялостен мандат като министър-председател и то при доста положителни стопански индикатори ", напомни Антон Кутев.

„ Мантрата, че при Станишев Българска социалистическа партия не печели избори я сътвориха хора от Българска социалистическа партия. Сергей има своето място е българската политика “, акцентира той.

Антон Кутев сподели още, че той няма никакво подозрение, че едни избори за нов ръководител ще завършат с нов избор на Корнелия Нинова. По думите му един общопартиен избор с неразбираеми правила ще изисква голям запас. Ние не сме в положение в Българска социалистическа партия да създадем избори, които ще са транспарантни. Кутев прикани да се създаде нов механизъм за осъществяване на избори.

Той разяснява и настояването на имунитетите на двама партийни членове Георги Михайлов и Елена Йончева. "Не ги познавам двамата задоволително добре. Това, което съм виждал е едни хора, които съблюдават правилата си. Елена Йончева не ми се вижда като перач на пари. Дълбоко имам вяра в невинността им, другото е работа на прокуратурата. Според него зад обвиняванията прозират очевиден политически напън. Той предизвести Камарата на строителите, че конфликтът, в който влизат ще докара до доста тежки последствия за всички в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР