Рядко четем подобни постове в социалните мрежи, затова им се

...
Рядко четем подобни постове в социалните мрежи, затова им се
Коментари Харесай

Жена припадна в парка. Вижте какво направиха млад мъж и няколко жени

Рядко четем сходни постове в обществените мрежи, по тази причина им се радваме като деца. Защото макар обзелата незаинтересованост от ден на ден и повече хора, макар лошотията към нас, човещината и положителното съществуват! Точно за тях става дума в описа на жена от Ловеч. Ренета Белева едновременно е изпитала шока от неочаквана загуба на схващане в парка заради горещините, само че и насладата от съответните и човешки дейности на няколко непознати.

Ето целия роман на дамата, всяка дума от който е признателност: 

" Сигурно на мнозина се е случвало да понесат следствията личната си нелепост. На мен това ми се случи тази заран. Като последица от неправилни мои дейности в горещините, ми прилоша през днешния ден в градската градина. Уж беше по-хладно, сякаш поседнах, само че в последна сметка съм колабирала на пейката.

Свестих се под грижите на чужд млад мъж и няколко непознати дами. Макар и да не бях изцяло съответна, разбрах, че мъжът мери пулса ми, дава напътствие да позвънят на 112, разпитва за болести. Една от дамите очевидно се е обадила, а през това време той се грижеше за мен, подпомаган от дамите. Макар че спомените ми от тези минути са прекомерно мътни, останах с усещане, че младият мъж работи прекомерно професионално и когато пристигна колата за спешна помощ, даде сведения на екипа за положението ми.

Линейката дойде доста бързо. Целият ѝ екип се ангажира с качването ми в колата, направиха нужните прегледи на кръвно налягане, пулс и така нататък Разпитаха ме имам ли болести, пия ли медикаменти. Получих и препоръки за по-бързо възобновяване.

Всичко това го описвам, с цел да изразя своята признателност към непознатия млад мъж и към дамите, които в началото ми помогнаха. Съзнавам, че не съм била приятна панорама.

Благодаря на екипа на доктор Любенова за положените грижи. И тримата – лекарка, парамедичка и водач бяха на високо професионално равнище.

За първи път се наложи да бъда пациент на Спешна помощ и в този момент си мисля, че екипът действаше по този начин, както съм гледала в медицинските сериали, т.е. професионално и с грижа за пациента.

Още един път благодаря на всички, които се погрижиха за мен! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР