Рядка картичка от новобранския сезон на ЛеБрон Джеймс в Националната

...
Рядка картичка от новобранския сезон на ЛеБрон Джеймс в Националната
Коментари Харесай

Картичка с лика на ЛеБрон Джеймс бе продадена за 1,8 милиона долара

Рядка картичка от новобранския сезон на ЛеБрон Джеймс в Националната баскетболна асоциация бе продадена на аукцион за 1,8 милиона $, предадоха медиите в Съединени американски щати. С това бе усъвършенстван върхът за най-скъпа карта на състезател, чиято кариера към момента не е приключила. През май картичка на бейзболиста Майк Траут от Лос Анджелис Ейнджълс бе продадена за 923 000 $.

A 2003-04 LeBron James rookie card sold at auction for $1.8 million.

It's the most any basketball card has ever sold for.

https://t.co/uawlC9VhQU
— SportsCenter (@SportsCenter) July 19, 2020 Картичката с Джеймс, която е от сезон 2003/04, когато той бе определен под номер 1 в драфта от Кливланд Кавалиърс, е една от едвам 23 в света и е в съвсем съвършено положение. Името на нейният нов притежател е Леор Авидар, който е колекционер.  Бивш състезател на Кливланд: Напускането на ЛеБрон през 2010-а бе като невярност
35-годишният Джеймс, който сега играе за Лос Анджелис Лейкърс, е троент първенец в НБА, четирикратен притежател на наградата за " Най-полезен състезател ", 16-кратен участник в " Мача на звездите " и трети във безконечната ранглиста на при реализаторите в историята на Лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР