РВД (BULATSA) отбеляза рекорден брой полети на бургаското летище "Сарафово"

...
РВД (BULATSA) отбеляза рекорден брой полети на бургаското летище "Сарафово"
Коментари Харесай

Бургаското летище рекордьор по брой полети за ден


РВД (BULATSA) означи рекорден брой полети на бургаското летище "Сарафово " в събота. За едно денонощие, бургаските ръководители на полети обслужиха безвредно 272 полета, което е самобитен връх за летищата в страната досега.

Над България и на българските интернационалните летища за 24 часа прелитат, кацат и изхвърчат към 3000 въздухоплавателни средства. Бургаските ръководители на полети се оправиха изключетелно професионално и осигуриха експедитивно и безаварийно обслужване на трафика в този най-натоварен за нашите летища ден. Летният интервал е съществено предизвикателство за работата на черноморските ни летища, заради доста нараствания трафик от туристи.

BULATSA обслужва прелитащия трафик над България и делигираното ни въздушно пространство над Черно море, както и на петте ни интернационалните летища – София, Варна, Бургас, Пловдив и Горна Оряховица. Ръководството на BULATSA изрича признателност за високия професионализъм, отговорност и безвредна работа на сътрудниците.

Иронията е, че новината за върха на бургазлии идва в деня, когато там се случи случай, поради който краткотрайно някои от полетите бяха пренасочвани за кацане във Варна. Сутринта чешки аероплан излезе от пистата на "Сарафово ", което наложи затварянето на аерогарата до преместването на машината на безвредно място.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР