Рууни: Юнайтед трябва да се насочи към Почетино, ако освободи

...
Рууни: Юнайтед трябва да се насочи към Почетино, ако освободи
Коментари Харесай

Рууни: Юнайтед трябва да се насочи към Почетино, ако освободи Солскяр

Рууни: Юнайтед би трябвало да се насочи към Почетино, в случай че освободи Солскяр
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е на мнение, че мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино би трябвало да поема клуба, в случай че краткотрайният ментор Оле Гунар Солскяр не остане на,,Олд Трафорд “. Норвежецът размени на поста уволнения през декември Жозе Моуриньо и ще води,,червените дяволи “ до края на сезона, до момента в който не се реши кой ще бъде непрекъснат треньор на тима.

В първите си 10 мача със Солскяр отпред Юнайтед няма загуба в 10 мача във всички шампионати, като победи в девет и приключи наедно единствено в един. От клуба към този момент обявиха, че ще прегледат в детайли опциите за нов непрекъснат ментор, само че с представянето си досега Солскяр е претендент за поста на,,Олд Трафорд “ и през идната акция, счита Рууни.,,Оле Гунар е приказен човек “, показа някогашният британски национал за CNN.

,,Мисля, че клубът ще вземе решение в края на сезона и в случай че тимът продължава да бъде в тази форма под негово управление, ще бъде отлично, в случай че той получи мениджърската позиция за непрекъснато. Но в случай че това не се случи, Юнайтед би трябвало да се насочи към Почетино “, добави той. Голмайсторът на всички времена за,,червените дяволи “ и британският народен тим показа още, че е кадърен да играе още веднъж във Висшата лига. 33-годишният Рууни напусна Премиършип, с цел да подпише с представителя на Мейджър Лийг Сокър Ди Си Юнайтед през юни 2018, отбелязвайки 208 гола в 491 мача в най-високото равнище на британския футбол. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР