Рутината на ежедневието, проблемите в работата, липсата на пари са

...
Рутината на ежедневието, проблемите в работата, липсата на пари са
Коментари Харесай

5 неща, които ще спасят брака ви

Рутината на всекидневието, проблемите в работата, неналичието на пари са измежду най-честите аргументи за свадите у дома. А оттова пътят към правосъдната зала, където раздялата се официализира, е доста къс. Има няколко неща, които могат да ви оказват помощ да спасите брака и връзката си, в случай че не е доста късно.

1. Правете орална обич

В доста анкети постоянно се оказва, че обичана еротична фикция, както на мъжете, по този начин и на дамите е френската обич. Но неизвестно за какво, поради позор или предубеждения, доста двойки заобикалят оралната обич, а тя може да се окаже избавителната лодка за любовта им.

2. Слагайте постоянно еротично долни дрехи

Сексът е значим, а с напредъка на времето пристрастеността доста понижава. Поддържайте огъня с постоянни милувки под юргана, както и с предизвикателно облекло у дома. Не позволявайте на обичания да мечтае за друга жена, откакто има такова богатство като вас!

3. Редовно бръснене

За дамите обезкосмяването е от извънредно значение. Не допускайте поради отмалялост или заплеснатост обичаният ви често-често да вижда или напипва поникнали косъмчета. Това ще убие романтиката вечно, без значение от думите му, че това няма значение. Има, вярвайте!

4. Повече усмивки, по-малко мрънкане

Често измежду мъжете битува едно главно мнение за омъжените дами – че са постоянно недоволни и мрънкащи. Опитайте да разчупите това статукво и се усмихвайте повече. Никой мъж не обича половинката му да е все начумерена. Да, животът в действителност е цялостен с компликации, само че вие сте обичана жена и това би трябвало да ви дава сили!

5. Оставете го да бъде мъж

В последните години еманципацията на нежната половина измести мъжете в ъгъла. Иззехме голям брой техни отговорности, изкарваме повече пари от тях, слагаме сами крушките в хола и даже се мъчим да поправяме колите си сами. Стига толкоз! Дайте му опция да се изяви и да се почувства нужен и скъп във вашите очи. Това може в действителност да избави връзката ви.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР