Рут Лангсфорд не се притеснява от мисълта, че Иймън Холмс

...
Рут Лангсфорд не се притеснява от мисълта, че Иймън Холмс
Коментари Харесай

Рут Лангсфорд споделя „най-големия си страх“, когато става въпрос за съпруга Иймън Холмс

Рут Лангсфорд не се тормози от мисълта, че Иймън Холмс излиза с по-млади дами, в случай че в миналото се разделят – само че тя не можеше да стоми той вижда някой на нейната възраст.

Разбира се, те остават една от най-силните двойки в шоубизнеса, само че телевизионната двойка постоянно се чуди какъв би бил животът, в случай че нещата се извърнат към най-лошото. Рут показа страховете си за Разпуснати дами - и не наподобява обезпокоена от концепцията той да я смени с по-млад модел.

Докато някои от участниците в панела показаха своята неизбежност при мисълта, че сътрудниците им изневеряват с някой на половина по-млад от тях, Рут предложи друга позиция, до момента в който 64-годишният обсъждаше връзката им. Тя сподели: „ Вижте, мисля, че хората си споделят „ О, бихте го ненавиждали, в случай че бъдете захвърлени поради по-млада жена “.

„ Аз споделям „ Не, бих го ненавиждал, тъй като....' тогава можех да направя цялото факсимиле, 'О, Иймън е такова факсимиле, той ще върви с 25-годишна, какъв брой тъжно'. Но тогава си мисля: „ Не, най-лошото нещо за мен е,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР