Русокоската от Плевен призна, че причината да каже довиждане“ на

...
Русокоската от Плевен призна, че причината да каже довиждане“ на
Коментари Харесай

Ново 20: Емили Тротинетката емигрира

Русокоската от Плевен призна, че повода да каже „ сбогом “ на родината е сериозен спор в „ любовната триада “, в която живя близо година

„ Напускам България. Заминавам за Италия с моя другарка “.

Това съобщи пред столична медия Емили Тротинетката. Скандалното блонди посети София в края на предходната седмица, с цел да направи резервация на самолетни билети.

Русокоската от Плевен призна, че

повода да каже „ сбогом “ на родината е сериозен спор в „ любовното трио “, в която живя близо година.

Още в столицата Емили стана част от „ тройката “, в която с изключение на нея влизат още някогашният културист и участник от Фермата, 38-годишният Тихомир Рангелов, и 31-годишната възпитаничка на румънската гимназия в София Елизабет Зарева. Тримата деляха обща квартира в региона на столичния Южен парк. Преди няколко месеца обаче се преселиха във Варна в апартамент на бащата на някогашния спортист, който върти огромен фармацевтичен бизнес.



Любовното трио в щастливите си времена

От над месец Емили имала спор с Елизабет коя да бъде първа в сърцето на Тихомир. Наскоро се стигнало до скандал сред двете изгори на Рангелов. Предполага се, че той е предпочел Елизабет, която е биологична жена и няма да й се постанова промяна на пола, както на Тротинетката, с цел да подписа брак с него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР