Русокосата синоптичка сама се натресла в кревата на бившия си,

...
Русокосата синоптичка сама се натресла в кревата на бившия си,
Коментари Харесай

След като Бойко окончателно я изрита, Натали пак се върна при богатия турчин Доан

Русокосата синоптичка сама се натресла в леглото на някогашния си, той от немай къде я прибрал
Черни облаци са надвиснали над русата глава на Натали Трифонова. След като експремиерът Бойко Борисов дефинитивно я натири от спалнята си, синоптичката се принудила да се върне с подвита опашка при ученическата си обич – силистренския баровец Доан Хасан. Той също не умирал от възторг да прибира огризките от премиерската софра, само че хитрушата приложила изпитан остарял номер – вмъкнала се гола в леглото му. Заварката станала по време на женитба на обща другарка. Като научила, че някогашният й ще участва, Наталка си изпросила покана с цел да е дружно с турчина в баровския хотел в Равно Поле.

Креватният трансфер станал по съвет на майката на Натали. Засуканата госпожа дала на дъщеря си да разбере, че парите, които Бойко й дал на изпроводняк скоро ще свършат и няма кой да подсигурява лъскавия живот, на който двете били привикнали.

Натали дълго време се залъгваше, че ще стане титулярка в спалнята на Борисов, виждаше се дори като бъдещата му брачна половинка и не се свенеше сама да пуска злословия за връзката им. Действителността, несъмнено, се оказала много по-различна. Кадърът на bTV не била нищо повече от мимолетно развлечение, а към този момент била заместена от нова и много по-представителна съперничка, редят завистниците. За Натали останала неприятната популярност и заплахата да остане без богат настойник, защото всички перспективни мачовци се страхували да припарят до нея, с цел да не тръгне приказка, че са взели дамата на най-силния човек в страната.

Ето за какво синоптичката нямала различен избор с изключение на да пристане за кой ли път в леглото на Доан Хасан. Макар фамилията на предприемача да е родом от Силистра, младежът и Натали се срещнали на ученическата пейка в елитна столична гимназия, където и двамата приключили междинното си обучение. Доан бил прочут измежду другари и бизнес сътрудници като виновен, доста интелигентен и мъж с огромно сърце. Може би тъкмо поради добрината си той прощавал изневерите на перхидроленато бръмчалка и я приемал с удоволствие назад. Преди години Доан избавил татко си от тежка болест, подлагайки се на животозастрашаваща интервенция с цел да му подари част от черния си дроб, описват близки до богатото семейство.

Не е ясно дали този път консервативната фамилия от Силистра няма дефинитивно да се опълчи на връзката на Доан с разкрепостената и извънредно компрометирана Натали, шушукат техни съграждани и се молят Трифонова да не забременее в това време.
`);breakcase width
Източник:
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР