Русокосата миска Вероника Стефанова отдавна уж се радва на любящ

...
Русокосата миска Вероника Стефанова отдавна уж се радва на любящ
Коментари Харесай

Родна красавица плаши с вида си

Русокосата миска Вероника Стефанова от дълго време сякаш се радва на любящ мъж и две прелестни дъщерички. Казваме " сякаш “ неслучайно, тъй като държанието й изрично не дава отговор на това на една в действителност щастлива и обичана фамилна жена. С богат мъж, който я носи на ръце, както явно тя се стреми да имаме вяра.

Причините за подозренията, които от ден на ден консуматори в нета не крият, са няколко. Основната е за какво Вероника нито един път не се е посочила с мъжа си. Знаем, че несъмнено подобен има, само че тя се държи по този начин, все едно й е неразрешено да загатва името и самоличността му. Из светските среди се носят все по-упорити клюки, че Стефанова е мачкана от мъжа си, само че го обича и го слуша за всичко, с цел да не я зареже.

Втората причина да се счита, че тук нещо куца, е в устрема на Вероника да бъде съвършена, който става все по-болезнено несъответстващ. Миската си е направила лицето искрено пластмасово и не стопира да го поправя. А нейни познати описват, че е спряла и да се храни обикновено, поемала храна, едвам живее.

 

" Пилето яде повече от нея, в някаква фикс идея е. Добра душа е и не споделя доста с хората, само че се притесняваме, че тук има нещо неправилно. Най-вероятно просто не е същински щастлива с мъжа си и компенсира с всички тези зависимости “, разясняват източници, представени от уеб страницата злословия.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР