Руснаците ще изпаднат в нечувана бедност, все едно са нападнали

...
Руснаците ще изпаднат в нечувана бедност, все едно са нападнали
Коментари Харесай

Николай Василев: Руснаците ще изпаднат в нечувана бедност, все едно са нападнали сами себе си

Руснаците ще изпаднат в нечувана беднотия, все едно са нападнали сами себе си, вещае Николай Василев.

Никой не печели от една война, даже и народът на страната, която атакува. Това е мнението на някогашния министър на стопанската система Николай Василев.

В предаването „ Карай напряко ” финансистът предвижда „ нечувана изолираност ” за Русия. По думите му руснаците ще видят огромна беднотия и съсипия, „ все едно са нападнали себе си ”.

„ Ще изгубят и те човешки животи, ще има и икономическа съсипия, само че преди нея поставям непоправимата морална вреда ”, съобщи Василев пред Нова тв.

Той изясни, че досега Брутният вътрешен продукт на Русия е 1 трилион и половина $. „ Ще настъпи мощна криза, която съгласно мен стартира предходната седмица. Тя ще бъде в размер на стотици милиарди годишно и то години напред. Вместо Русия да бъде просперираща и съвременна, ще се върне извънредно обратно и доста в страни ”, сподели Василев.

Той изясни, че за броени дни рублата е изгубила една трета от цената. Освен това цялото финансово благосъстояние на съветската нация на финансовите пазари се е „ изпарило до нула за дни ”.

„ Най-голямата съветска банка беше ударена за 1 ден. Стойността на акциите й на интернационалните пазари паднаха с 1000 пъти. Това не го бях виждал. Поделенията й в Европа банкрутираха за 2 дни. На нефтените и газовите компании акциите им паднаха 100 пъти за 2 дни ”, сподели Николай Василев.

„ Икономическата злополука ще бъде нечувана – банките ги приключихме, самолетните компании - също, Лизингодателите си прибират самолетите, няма да има интернационалните полети. Целият импорт и експорт ще бъде спрян за броени дни. И пирон няма да може да изнася. Трябва да забравим за непознати вложения за години напред ”, разяснява финансистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР