Руснаците още нямат злато в Пьончан, но се гордеят с

...
Руснаците още нямат злато в Пьончан, но се гордеят с
Коментари Харесай

Искат хубавата Настя за момиче на Бонд

Руснаците още нямат злато в Пьончан, само че се гордеят с Хубавата Настя - момичето, което впечатли толкоз фотографите, че фотосите му са из всички медии по света.
Тя се споделя Анастасия Бризгалова и е непристойно красива. Камери и фотообективи я следяха, до момента в който с голяма централизация опитваше да помогне за орден на тима си.

И съумя, дружно с колегата си на леда и в живота - Александър Крушелницкий, с който са семейство, взеха трето място на смесените тимове в кърлинга.

Настя продължава традицията на секси девойките в съветския тим по този спорт, откакто в Сочи погледите събираха Людмила Прививкова и Ана Сидорова.

За огромно страдание на ценителите (не на кърлинга), Бризгалова повече няма да се появи в Пьончан. Тръгва си с медала и мъжа си. Но офертите за нейна кариера като модел към този момент са факт.
Двамата с Александър са двойка в живота от 2012-а, само че стартират да се състезават дружно едвам три години по-късно. Дълго се двоумят дали персоналните им връзки няма да попречат на положително показване на леда.

След международната купа в този момент пристигна и бронз от олимпиада, както и сравнението от американските медии. Той е "героят от Супермарио ", а тя - "следващото момиче на Бонд " от поредицата за суперагента 007. Дали? Ще забележим. Засега им следва заслужена отмора след олимпийския орден.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР