Руснаци се правят на украинци във варненски хотел и искат

...
Руснаци се правят на украинци във варненски хотел и искат
Коментари Харесай

Руснаци направиха погром в хотел във Варна

Руснаци се вършат на украинци във варненски хотел и желаят безвъзмезден заслон, съобщи 

Случаят е от хотел във Варна.

Руснаците дори са претендирали за филантропична помощ за украинци, а след скандал и хулиганско държание гостите са били изведени от мястото за настаняване с полиция.

От рецепцията на хотела потвърдиха за случая, като прецизираха, че гостите са били мощно пияни и отправяли закани. Във фейсбук се появи видео клип на потребителката Юлия Аксеенко, на който се вижда и еднообразен чиновник на мястото на случая.

Според авторката на клипа в хотела пристигнали две фамилии с " престъпна осанка ", а вечерта в стаята им почнали крясъци, псувни и пердах. Пред другите си съседи гостите твърдяли, ту, че са от Запорожие, ту от Николаев, ту от Кировград. Държали се толкоз буйно, че към сутринта се наложило да извикат полиция. Чужденците обаче се затворили в стаята. " Дреме ми на к*** " - размахва междинен пръст пред камерата с служител на реда на втори проект гостенка на хотела. След като въпреки всичко руснаците напуснали, оставили след себе си разгром - от стените били изкъртени лампионите и всички контакти. По пода се търкаляли празни бутилки от алкохол, останки от храна, салфетки, разглобени електронни цигари и касови бележки за скъпи покупки. След изгонването им от хотела гостите били арестувани, съобщи offnews.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР