Руснаци, съграждани, братя и сестри. Днес в 4 сутринта украинските

...
Руснаци, съграждани, братя и сестри. Днес в 4 сутринта украинските
Коментари Харесай

Фалшив Путин обяви „всеобща мобилизация“ и хвърли в ужас някои руски области


„ Руснаци, съграждани, братя и сестри. Днес в 4 сутринта украинските войски, въоръжени от блока НАТО, със единодушието и поддръжката на Вашингтон, нахлуха на територията на Курска, Белгородска и Брянска области. Нашите граничари и въоръжени сили дават заслужен отпор на превъзхождащите ги сили на агресора. На териториите на Курска, Белгородска и Брянска области с мой декрет е въведено военно състояние. Също през днешния ден ще подпиша и декрет за всеобща готовност, тъй като за попедата над рисковия и подъл зложелател е нужно да се обединят всички сили на Руската федерация. “

Този апел е прозвучал през днешния ден по някои съветски радиостанции и локални тв канали и придизвикал ужасяваща суматоха. Нарекоха го „ незабавното послание на Путин “, в което той още помолил жителите на трите погранични на Украйна области да се изтеглят „ в дълбочина на съветска територия, спазвайки ред и успокоение “.

Показаното в някои телевизионни мрежи „ незабавно обращение на Путин “ е подправено, реагира съмнително постепенно прессекретарят Дмитрий Песков. „ Специалистите към този момент взеха обстановката под надзор “, увери той държавната организация ТАСС.

Да, това беше фалшификат в действителност, това ни е известно. В момента се осведомят съответните ведомства, само че контролът е възобновен “, повтори той пред другата държавна организация РИА „ Новости “.

За това, че по някои канали е вървяло видео с „ екстрено послание на президента “ са съобщили доста фенове. В обществените мрежи се появили и известия за директна транслация по радиостанциите, както и под паника вопли.

„ Обръщение не е имало. Всъщност в някои райони е имало пробив. По-точно аз знам, че е имало пробив в радио „ Мир “ и в няколко мрежи. Сега всичко това е ликвидирано и с него се заеха службите “, оправда се за трети път за обстановката представителят на Кремъл пред публицисти.

Всичко това се случва на фона на засилващ се напън от страна на украинската войска по фронтовете на Донбас и Запорожие, както и на продължаващите диверсионни дейности на съветските антипутински военни формирования Руски доброволчески корпус (РДК) и Легион „ Свобода за Русия “ в Белгородска област.

Украинското разузнаване неведнъж предизвестява, че от Кремъл се чакат най-различни хибридни офанзиви, чиято цел е да провалят предстоящата контраатака.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР