Руснакът не спирал да я тормози в социалната мрежа и

...
Руснакът не спирал да я тормози в социалната мрежа и
Коментари Харесай

Бередин тормози Тоца, миската в паника за бебето

Руснакът не спирал да я тормози в обществената мрежа и постоянно под въздействието на солидно количество алкохол си разрешавал да кълне нея и новия й брачен партньор – Ивайло Батинков, научи „ Галерия “ от свои източници.

Миската, която е бременна в шестия месец, била извънредно обезпокоена отрицателната сила на Бередин да не се отрази на бебето. Това е и повода Петрова толкоз дълго да крие коремчето си и да отхвърля мнения по отношение на бременността си. Тя считала, че в случай че Александър научи, още повече ще се озлоби към нея.

Юристката била толкоз суеверна, че след всяка препирня с някогашния си, измивала коремчето си със светена вода. Антония в детайли инструктирала и майка си по какъв начин да отклонява въпросите на любопитни близки по отношение на това дали ще става баба.

Макар че коремчето й към този момент ясно проличава, Петрова продължава да увърта. Наскоро в тв предаване миската непосредствено бе запитана дали чака бебе, а тя отговори: „ Само се усмихвам “.

Антония и Бередин подписаха брак през 2012 след дългогодишна връзка, само че 4 години по-късно миската изиска бракоразвод. През пролетта на тази година Петрова се срещна с предприемача Ивайло Батинков и единствено след три месеца двамата си споделиха „ Да “ на дребна гръцка гала.

Както „ Галерия “ първа разкри, миската бе към този момент бременна по време на сватбата. И до момента в който тя съумя доста бързо да продължи напред, то Бередин към момента жали някогашната си брачна половинка.

Близки до руснака разкриват, че откогато са разграничени, съвсем не изтрезнявал и единствено за нея говорел – ту я мразел, ту я обичал. Само преди няколко дни Александър показа във Facebook спомен от сватбеното им странствуване в Сицилия - фотография, на която с Антония са прегърнати и наподобяват доста щастливи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР