Руснакът, който всички наричат Мъжа с ръцете базуки обяви, че

...
Руснакът, който всички наричат Мъжа с ръцете базуки обяви, че
Коментари Харесай

От патриотизъм: Мъжа базука отказа да се снима в US порно

Руснакът, който всички назовават " Мъжа с ръцете базуки " разгласи, че е подготвен да се снима в порнофилм. И добави, че в Щатите към този момент му предложили да се снима в подобен план против пословичен хонорар. Но той отказал от патриотични усеща. Освен това американците считали да го снимат в гей продукция.

Сега " Базуката " желае да покаже огромните си бицепси единствено в съветски филм за възрастни. И то с партньорка жена.

Кирил Терешин от Пятигорск се прочу се едни от най-големите бицепси в света. Затова и му лепнаха прякора " Мъжа с ръцете базуки ". Той употребява доста синтола, от който препарат, бицепсите му са такива.

Кирил споделя проектите си за порно кариера в изявление за блога The люди ". Там Терешин твърди, че американците са му предложили 350 000 $ хонорар.

От това излиза наяве, че " патриотизмът " му чака най-малко такова предложение и от съветски продуценти. Засега обаче, никой не дава признаци, че счита да го кани даже за реклама на гранатомети. /Марица.бг

Редакция и превод Росен САРЪМОВ

тагове мъж базука кирил терешин  От национализъм: Мъжа базука отхвърли да се снима в US порно  От национализъм: Мъжа базука отхвърли да се снима в US порно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР