Руснакът Даниил Медведев спечели последния турнир от ATP 250 преди

...
Руснакът Даниил Медведев спечели последния турнир от ATP 250 преди
Коментари Харесай

Даниил Медведев спечели последния турнир от ATP преди US Open

Руснакът Даниил Медведев завоюва последния шампионат от ATP 250 преди US Open 2018. Свтовният №36 се наложи във финала в Уинстън-Сейлум (САЩ) над представителя на домакините Стив Джонсън с 6-4, 6-4.

 Григор Димитров открива за повторно шампионат от
Григор Димитров открива за повторно шампионат от " Големия шлем "

Вижте програмата за първия ден на US Open 2018

Това е втори успех за 22-годишния Медведев в конкуренция от тази категория. През януари той победи в Сидни (Австралия). Ето какво показа щастливия победител:

" Казах си: Много съм изтощен. Толкова е топло, напряко извънредно. Мислех си: Как ще изиграя шест мача, в случай че желая да печеля купата? Така че бях приел - това не е моят шампионат. Стана 4:5, при негов сервис и аз просто бях уверен, че това не е моят шампионат ", приказва Медведев за първия си мач с Мирза Бащич в понеделник.

" Чувството е необикновено. В началото на седмица въобще не имах вяра, че ще бъде допустимо, не се усещах във форма да печеля купата. Започнах постепенно шампионата, можех да изгубя още първия мач, а в този момент съм първенец без изгубен сет, което е необикновено и съм доста благополучен ", приключи руснакът.

Джонсън не можа да завоюва шампионат на трета друга настилка през тази година. Той загатна, че ще успее да стори това на US Open:

" Отиваме в Ню Йорк и се надявам да имаме хубави седмици. Може би там ще завърша това достижение ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР