Руснакът Андрей Рубльов отстъпи на Тайлър Фриц (САЩ) на осминафинал

...
Руснакът Андрей Рубльов отстъпи на Тайлър Фриц (САЩ) на осминафинал
Коментари Харесай

Партньорът на двойки на Григор отпадна в Синсинати и напусна топ 10

Руснакът Андрей Рубльов отстъпи на Тайлър Фриц (САЩ) на осминафинал на шампионата по тенис от сериите " Мастърс " в Синсинати с 7:6 (4), 2:6, 5:7. По този метод поставеният под номер 6 в схемата на шампионата Рубльов не съумя да отбрани точките си от този шампионат през предходната година и от новата седмица ще изпадне от топ 10 на ранглистата на АТР. Руснакът няма да бъде там за първи път от 12-и октомври 2020-а година.

24-годишният Фриц, който е номер 11 в схемата на шампионата, чака своя съперник от двойката Даниил Медведев (номер 1) и Денис Шаповалов (Канада).

Напред продължава Себастиан Корда, различен американец, който надигра сънародника си Франсис Тиафо 4:6, 6:1, 6:4 за 2 часа и 9 минути. Корда направи четири пробива в сервиса на съперника си против два за Тиафо, вкара 12 аса и осъществя 33 уинъра. След триумфа си във втория кръг Корда ще играе по-нататък с Джон Иснър.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР