Руснак, който беше признат за виновен, че се е промъкнал

...
Руснак, който беше признат за виновен, че се е промъкнал
Коментари Харесай

Бившият TSA honcho обяснява как руски пътник без билет може да е летял от Дания до Ел Ей без билет или паспорт

Руснак, който беше приет за отговорен, че се е промъкнал на полет Дания до Лос Анджелис през ноември без билет или паспорт, нито е бил първият, нито последният, който е опитал сходна скица, сподели някогашен федерален шеф по сигурността в LAX пред The ​​Post.

46-годишният Сергей Владимирович Очигава беше наказан предходната седмица за това, че е наблюдавал различен авиатор през защитата на летището в Копенхаген, като е пренощувал на терминал и се е промъкнал в самолета.

Заподозреният, който сподели на управляващите, че работи като икономист, бързо беше арестуван, когато самолетът кацна в Лос Анджелис, откакто чиновници откриха, че той няма паспорт и не е посочен в манифеста на пасажера.

Той сподели на федералните, че не си спомня по какъв начин е нарушил голям брой равнища на сигурност и инспекции и салда, преди да прелети 9000 благи през интернационалните граници.

Кийт Джефрис, който е бил шеф на Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати от 2016 година до 2022 година и сега служи като ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР