Руснак бе задържан за опит за убийство в столичното метро.

...
Руснак бе задържан за опит за убийство в столичното метро.
Коментари Харесай

18-годишен руснак бе задържан за опит за убийство в столичното метро

Руснак бе арестуван за опит за ликвидиране в столичното метро. Ученикът наръгал мъж на 21 декември в подлеза на метростанция „ Сердика 2 ".

Раненият човек бил открит там. Към мястото неотложно били ориентирани екипи на полиция и спешна помощ, които открили самоличността на потърпевшия – гражданин на Нови пазар. Той незабавно е превозен в болнично заведение, признат е с голям брой прободни рани и лекарите не престават да се борят за живота му.

В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности криминалисти от Пето районно управление (на МВР), взаимно с техни сътрудници от отдел „ Противодействие на престъпната престъпност " при Столична дирекция на вътрешните работи, причинителят на закононарушението бил локализиран и арестуван. При последвалите обиски и претърсвания в жилище, употребено от 18- годишния - с българско и съветско поданство, са били открити и конфискувани 2 ножа, въздушен револвер, портативен компютър, мобилен телефон и други движимости, съотносими към осъщественото закононарушение.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен по формираното досъдебно произвеждане. Наложена му е мярка „ задържане под стража " за период до 72 часа.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР