Руслан Мъйнов в два епизода бе гост на Фермата, където

...
Руслан Мъйнов в два епизода бе гост на Фермата, където
Коментари Харесай

Във Фермата онемяха: Руслан Мъйнов проговори за лична тайна...

Руслан Мъйнов в два епизода бе посетител на " Фермата ", където направи доста персонално самопризнание.

Актьорът, който от години пази персоналния си живот в загадка, проговори за фрапантното си намаляване, което направи тъкмо преди 10 години.
И в случай че диетата му е остаряла вест, факт е, че след десетилетие Мъйнов не е качил нито килце и при него йо-йо резултат няма. Бесарабският българин е все по този начин строен и без шкембе, както беше след завършването на " Зоната ".

В диалог с фермерите той ги попита кой какъв брой е измършавял след влизането си в шоуто, а след това самичък показа, че е свалил 30 кила. Чудното видоизменение на артиста стартира през 2011 година и той съумя за година да смъкна 25 кила, припомня " Хотнюз ".

После обаче продължи с режима си на хранене и се лиши от още пет непотребни кила. Той е безапелационен, че не се лишава от нищо, даже пи ракия във " Фермата ", само че внимава коя храна с коя съчетава, както изисква диетата му.

" Предразположен съм към тежка категория, тъй като майка ми е пълничка, а и постоянно ядяхме доста пържено и мазно. Това обаче не става бързо, както всеки желае. Нямам спомен по кое време пристигна резултатът с килограмите, само че сигурно отслабнах не за месец, а за доста по-дълъг интервал. То си е еволюционен развой. Можеш да отслабнеш внезапно, в случай че правиш някаква диета. Но тук концепцията е не да свалиш 30 кила, да ти увисне кожата, да ти се разтреперят коленете и да не знаеш какво да правиш, а след това да качиш два пъти по толкоз ", безапелационен е комикът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР