Руслан Борисов - Азарей е ученик на Люмиер, който е

...
Руслан Борисов - Азарей е ученик на Люмиер, който е
Коментари Харесай

Ученикът на Люмиер - Азарей с плашещи предсказания за 2020 г.

Руслан Борисов - Азарей е възпитаник на Люмиер, който е представител на френската астрологична школа. Роден е през 1973 година под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото въодушевление по окултното и мистичното познание. През 90-те години стартира да демонстрира интерес към духовните въпроси и се среща с другите международни и български езотерични обичаи. „ Влиянието на небесните тела върху нашето съществуване се разгръща и в работна среда, във компаниите и организациите, както и върху страните ", споделя Азарей, представен от "Марица ".

Януари - септември

Ще има яростни пререкания в Народното събрание. Народните ни избраници ще се опитат да изготвят неподходящи закони, свързани с дамите и майчинството, което ще докара до нови кавги в парламентарните кръгове. Не би трябвало да се изключва опцията даже от предварителни парламентарни избори.

Може да се прояви още веднъж отвращение за работа измежду народните представители. То се шири от много години.

Дава се повод у хората за по-често пътешестване. Ще се усъвършенстват трудовите взаимоотношения. Правителството ще направи удобни промени и ще приложи доста нововъведения, потребни за обществото.

На публичната сцена ще се появят бунтуващи масите провокатори. Годината ще бъде наситена с протестни дейности. Защо ли?

Ще усещаме прекалено много възбуденост, безпокойствие и паники в държавните среди, пререкания и партийни несъгласия. Те най-много са във връзка на военните каузи и връзки. Разходите за въоръжаване ще образуват огромна част от провокираните разисквания.

Звездните конфигурации приказват за неустойчивост на ръководещата коалиция, изключително в средата на януари. Това ще бъде интервал на държавни рокади, които ще слагат на тестване премиера.

За най-голямо страдание ще доминира неустановеност на паричния пазар. Планетите дават риск от банкрут на някоя банка. Влиянието на звездните тела приказва за прекомерно огромно нарастване на разноските.

Има възможност за бъркотии във финансовия живот. Не е изключено зараждането на нова финансова рецесия, която ще се повлияе от икономическото състояние в света.

Вероятно ще следим спад в търговията и кавги в образованието. Очакват се рецесии и в медиите. Има риск от увеличение на инфлацията. Вероятно е връзките ни със прилежащите страни да бъдат по-напрегнати, за което ще се изисква демонстрация на дипломация за запазване на добросъседството.

Ще следим по-динамична година, наситена с спорни дейности в интернационален проект. Има риск дипломатите ни посредством недалновидни и нетактични ограничения да доведат до непредвидени затруднения, които постоянно ще са от прекомерно съществено естество. НАТО и европейските ни сътрудници ще имат мотиви за доста враждебни нападки по отношение на страната и пропаганди срещу нацията.

Холандия може да се опълчи на влизането ни в Еврозоната.

Моралът не ще бъде на висота, изключително измежду подрастващото потомство.

Криминалните прояви ще тревожат обществото. Икономическата конюнктура ще бъде неподходяща за театрите и нашата изстрадала просвета. В региона на образованието ще се разкрият някои прояви на порочност. Ще се усилят цените на средствата за поддържането на живота.

Ще се появят затруднения измежду дипломатическите представителства.

От септември до края на годината

Ще следим спад в търговията и промишлеността, който ще провокира безработица, ограничения, неодобрение, безвластие, обедняване. Има риск закононарушенията да се усилват. Необходимо е да се вземат превантивни ограничения за поддържане на по-доброто здравословното положение на популацията.

Ще се обостри сериозното въодушевление и съмнение у хората към държавното управление. За ръководещите това може да значи загуба на власт, на почитание и на националната любов.

Измами, злоупотреби с доверие, загуби поради неизяснени или непозволени действия от страна на държавното управление, които ще доведат до бъркотии и безпорядък. На управляващите ще им бъде тежко да се оправят с финансовите компликации.

Необходимо е да се ускори контролът от КАТ, както и на употреба на БДЖ и на самолетните компании. Телекомуникационните оператори ще изпитват компликации. Влиянието върху медиите и публичните изявления ще е неподходящо и наситено със кавги. Има заплаха от замиране на образованието.

Съседните ни страни ще попаднат в обтегнати връзки.

Дават се положителни въздействия върху земеделието и реколтата. Ще се одобряват закони за публичното богатство. Планинският и ски туризъм ще означи прогрес.

Ще се оформи мощна съпротива, която ще печели от ден на ден преимущества. Правителството няма да бъде обичано и държавните работи може би няма да получат висока оценка.

Предстоят стачки, които ще са провокирани от огромно публично неодобрение. Данъчното задължение ще продължи да бъде огромно.

Все отново се дава добър симптом за триумф и развиване на външната търговия. Ще водим кротичък живот на фона на света, само че планетните въздействия носят публични кавги и разводи. Ще се разкрият закононарушения по отношение на дамите.

Премиерските оставки няма да са ни непознати. Но без значение от това се демонстрира триумф за нацията. Всяко зло за положително.

Потвърждава се раздвижване измежду хората. Изменения и промяна на министри в държавното управление. Законодателството ще основава удобни ограничения за понижаване на смъртността, които се борят чрез практики и изявления срещу използването на алкохол и други нездравословни привички.

Независимо от тестванията, които предстоят, планетите ще имат благотворно въздействие върху бъдещото развиване. След като си свършим работата като народ, ще последва удобен прогрес в търговията, в промишлеността, благосъстоянието на хората ще се усили.

Ще се резервира мирът, а народът ще бъде удовлетворен. Дават се положителни връзки с чужбина. Религиозните, етични и филантропични желания ще намерят настойници, които морално и финансово ще поддържат концепциите и делата. Здравето на хората ще бъде положително.

Българският народ още веднъж ще покаже съществено и издръжливо държание, което в последна сметка ще го води към прогрес, мощ и триумф.

Небесните феномени

Слънчевото затъмнение на 21.06.2020, 09:41 часа, ни обръща внимание, че замърсяването на околната среда и най-много на въздуха ще провокират вълна от митинги. Времето ще се характеризира с внезапни промени. Външно политическата конюнктура ще бъде сериозна.

Частичното лунно затъмнение на 5.07.2020, 07:31 часа, няма да се следи от България, само че дава произшествия по границата, затруднения в дипломатическите връзки. Необходимо е гранична полиция да бъде по-активна и прецизна. Риск от увеличение на престъпността.

Органите за защита на реда евентуално ще имат задоволително работа. Могат да се чакат промени в Министерство на образованието.

Частичното лунно затъмнение на 30.11.2020, в 11:44 часа, евентуално ще донесе произшествия на границата, ще засегне дипломатическите връзки, което ще рефлектира като напрежение във външнополитически проект. Тези събития ще извикат промени в кабинета.

Пълното слънчево затъмнение на 14.12.2020, 18:15 часа, няма да можем да следим, само че то ще докара до срив измежду опозиционните партии. Международните финанси ще бъдат подложени на съществено тестване. Банковият ни бранш ще бъде повлиян от тези процеси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР