Руското външно министерство заяви, че неговият отговор на санкциите, наложени

...
Руското външно министерство заяви, че неговият отговор на санкциите, наложени
Коментари Харесай

Русия обеща силен отговор на западните санкции

Руското външно министерство съобщи, че неговият отговор на глобите, наложени от Съединените щати, ще бъде " мощен " и " не безусловно съразмерен, само че обмислен и сензитивен за американската страна ".

Последният пакет от американски наказания " е в сходство с продължаващите опити на Вашингтон да промени курса на Русия ", се споделя в изказване на министерството.

Москва акцентира " очевидната безполезност на напъните, положени през годините за възпрепятстване на развиването на нашата стопанска система ", добавяйки, че дейностите на Съединени американски щати против Русия са " неефективни и контрапродуктивни от позиция на американските ползи ".

Вашингтон прибягва до " изнудване, заплашване и закани ", защото желае " еднополюсен свят ", твърди съветското външно министерството.

" Нека " крясъците " от страна на Съединени американски щати бъдат последвани от техните спътници и клиенти, които изцяло изгубиха своята самостоятелност. Ние сме отворени за дипломация, учредена на правилата на взаимно почитание, тъждество и ценене на ползите на другия ", показва още външното министерство на Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР