Руското правителство включи Норвегия в списъка на чуждите държави, извършващи

...
Руското правителство включи Норвегия в списъка на чуждите държави, извършващи
Коментари Харесай

Вече и Норвегия е неприятелска държава за Русия

Руското държавно управление включи Норвегия в листата на непознатите страни, извършващи вражески дейности, ориентирани против дипломатическите и консулските представителства на Русия зад граница, заяви интернет страницата на министерския съвет, представена от ТАСС.

Заповедта е призната в осъществяване на указа на президента на Руската федерация за използване на ограничения на влияние против неприятелските дейности на непознати страни.

Указът допуска ограничаване до цялостна възбрана на опцията на неприятелските страни да назначават в посолства, консулства, представителства на държавни органи и държавни институции чиновници, които се намират на територията на Русия “, се споделя в изказване на държавното управление.

Отбелязва се, че в одобрения от държавното управление лист около назованите страни се упоменава и броят на физическите лица, намиращи се на територията на Русия, с които дипломатическите задачи на съответните вражески страни, техните консулства, представителства на държавни органи и институции могат да подписват трудови контракти. „ Съгласно новите разпоредби за Норвегия е избран предел от 27 души “, показват от съветското държавно управление.

Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция, напомня, че през април Норвегия експулсира 15 съветски дипломати за хипотетичен шпионаж, а в отговор на това Москва изгони 10 норвежки дипломати.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР