Руското правителство трябва да оцени действителните нужди на своите въоръжени

...
Руското правителство трябва да оцени действителните нужди на своите въоръжени
Коментари Харесай

След нареждане на Путин: Започва ударно оборудване на руската армия

Руското държавно управление би трябвало да оцени действителните потребности на своите въоръжени сили на фона на специфичната интервенция и да разшири потенциала си за такова произвеждане. Това съобщи министър председателят Михаил Мишустин, представен от ТАСС.

да бъде ускорено задоволяването на потребностите на съветските въоръжени сили, уточни той.

" В най-кратък период би трябвало да приключим правенето на подобаващи цели в основни области. За задачата е належащо доста точно да се оценят действителните потребности, като се съпоставят с настоящите благоприятни условия на предприятията от отбранителната промишленост и други браншове на стопанската система, и би трябвало да се реши какво да се направи за разширението им ", съобщи министър-председателят.

" Трябва да се обезпечат и подобаващи, качествени материали. От това зависят животите на бойците, изключително на тези на първа линия ", акцентира Мишустин.
 Путин желае да се взема решение по-бързо за Украйна Обновена
Путин желае да се взема решение по-бързо за Украйна

Настоява за засилена съгласуваност на държавните структури и районите

По негови думи е значимо да се сътвори противоположна връзка сред производители и консуматори. Целта е " да могат производителите на тези артикули навреме да получават противоположна връзка по какъв начин те могат да бъдат усъвършенствани. За да могат нашите бранители да извършват дилемите си по-ефективно " .

Убеден съм, че паралелно би трябвало да се поправят механизмите за ръководство и д а се сътвори строга система за надзор , добави Мишустин.

Той съобщи, че би трябвало да се изготвят подробни графици за всяка продуктова гама и всеки производител.

" Трябва да се изготвят оферти за актуализиране на държавната поръчка и съответните документи, в това число тези, които координират доставките на първични материали и нужни съставни елементи. Това важи и за ремонт и възобновяване, строителство и монтаж, както и за логистика, превоз и връзки ", означи Мишустин.

Миналата седмица Путин съобщи, че страната би трябвало по отношение на военната акция в Украйна.
 Цените на униформи, кубинки и автоаптечки в Русия летят нагоре
Цените на униформи, кубинки и автоаптечки в Русия летят нагоре

Федералната антимонополна работа проверява далавера

По време на първото съвещание на новия координационен съвет за ръководство на работата на държавното управление на вътрешния фронт президентът уточни, че е нужна засилена съгласуваност на държавните структури и районите , с цел да се усъвършенства работата на държавното управление за производството на повече съоръжение за съветските сили и да им дава по-добра здравна и логистична поддръжка.

Путин сътвори новия съвет седмица по-рано, откакто в четирите отчасти окупирани украински области, където силите му претърпяха няколко провали от украинската войска.

Още преди Путин да стартира " частична готовност " на стотици хиляди мъже предишния месец, бойците се оплакваха в обществените мрежи от извънредно незадоволително съоръжение.
 Британското разузнаване планува от ден на ден логистични проблеми за съветската войска
Британското разузнаване планува от ден на ден логистични проблеми за съветската войска

Руските резервисти идват на фронта зле оборудвани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР