Руското посолство в Подгорица изпрати нота до Министерството на външните

...
Руското посолство в Подгорица изпрати нота до Министерството на външните
Коментари Харесай

Черна гора без да иска обяви скъсване на отношенията с Русия

Руското посолство в Подгорица изпрати нота до Министерството на външните работи на Черна гора с искане за обяснение по отношение на публикуването в Twitter на черногорското дипломатическо посланичество на известие за нуждата от спиране на дипломатическите връзки с Русия. Това заяви сътрудник на ТАСС в понеделник в съветската дипломатическа задача.

„ Изпратихме нота до Министерството на външните работи на Черна гора, с молба за съответните пояснения “, споделиха от посолството.

По-рано в понеделник Министерството на външните работи на Черна гора разгласява в Twitter изказване на ръководителя на ведомството Георгиос Радулович за нуждата от спиране на дипломатическите връзки с Русия, само че няколко часа по-късно изказването беше изтрито от Twitter.

В оповестеното известие се споделя, че Радулович по време на среща за използването на наказания против Руската федерация по отношение на спора в Украйна е декларирал нуждата „ държавните институции на Черна гора да ползват ограничаващи ограничения, наложени от държавното управление против Русия “.

Като коментар към туита, Министерството на външните работи на Черна гора разгласява лист с ограничения, въведени от държавното управление, в това число „ спиране на дипломатическите връзки, цялостно или отчасти спиране на икономическите връзки, цялостно или отчасти ограничение на вноса, износа, преноса, превоза и доставките. на услугите и логистиката, пощенските и други известия “.

Освен това бяха изброени наказания като „ военно ембарго, ограничение на влизането в Черна гора, ограничение на разполагането на средства, приемане на средства и/или друго имущество “.

След мнения на консуматори, които попитаха дали дипломатическите връзки с Русия са прекратени или не, пресслужбата на Министерството на външните работи на Черна гора изтри известието в Twitter.

Водещият проправителствен вестник в страната " Победа ", който заема русофобска позиция, разгласява репортаж под заглавие " Черна гора прекъсва дипломатическите връзки с Русия?! "

След като обаче изтриха известието на Министерство на външните работи, вестникът поправя заглавието в публикацията на следното: „ Външното министерство по простъпка скъса дипломатическите връзки с Русия “. Според изданието пресслужбата на Министерството на външните работи на Черна гора „ изпрати промяна на известието, в която се споделя, че министърът е обявил единствено типовете ограничаващи ограничения “.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР