Руското посолство у нас посъветва премиера Кирил Петков, който е

...
Руското посолство у нас посъветва премиера Кирил Петков, който е
Коментари Харесай

Митрофанова прати Петков да посети Донецк и Луганск

Руското посолство у нас посъветва премиера Кирил Петков, който е на посещаване в Киев да отиде и до Донецката и Луганската национални републики.

" Обърнахме внимание на желанието на обособени представители на ръководещата в страната коалиция да посетят Киев за да се убедят персонално, че е належащо да доставят Украйна с летални оръжия. За да получат справедлива информация за протичащите в Украйна събития бихме предложили на представителите на българската делегация да пообщуват също по този начин и с формалните лица на Донецката и Луганската Народни Републики – да научат ТЯХНОТО виждане на обстановката, да чуят ТЯХНАТА история за аргументите на спора и отношението на украинската власт към в миналото лично население.

Убедена съм, че в случай че българската страна има такова предпочитание, няма да е мъчно да се провежда подобен контакт ", написаха от посолството на страницата си във фейсбук.

От задачата прибавят, че " формалната София в цялостен размер прави оценка всички отрицателни последствия на такава стъпка за по-нататъшните руско-български връзки ".

Посолството разяснява и прекъсването на съветския газ за България, като напомня препоръчаната от Русия скица за заплащане в рубли:

" Специално наблягам, че настоящият от 1 април т.г. нов ред за заплащания е въведен като нужна
мярка в отговор на противозаконните наказания против Русия, наложени от редица западни страни,
в това число и от България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР