Руското посолство излезе с позиция, в която благодари на всички

...
Руското посолство излезе с позиция, в която благодари на всички
Коментари Харесай

Посолството на Руската федерация: Опитват се да скарат България и Русия

Руското посолство излезе с позиция, в която благодари на всички свои другари за поддръжката и се афишира срещу опитите двата народа да бъдат скарани.

" Въпреки пороя от нападателна антируска агитация, фейкове и неприкрити нелепости, които през днешния ден всеобщо са тиражирани, в това число и в български медии, вие откровено се тревожите за нашата страна, за бъдещето на руско-българските връзки. Заедно с вас ние споделяме възмущението от това, по какъв начин в тези дни се вършат опити да се опетни, да се изопачи, да се стъпка в калта всичко, което е обвързвано с Русия ", се споделя в позицията на съветското посолство.

Оттам декларират откровената си благодарност към преподаватели и студенти, публицисти, писатели, свещеници, представители на политически партии и публични организации, предприемачи, лекари, дипломати, военни, дейци на науката и изкуството, жители на България, съотечественици, които " не са поели предателския път на власовци и бандеровци ".

В позицията се натъртва, че съветската страна е минавала в своята история през най-тежките тествания и ще преодолее и днешните компликации. От посолството са уверени, че обичайните другарски връзки сред руснаците и българите, като преминат сериозна инспекция за устойчивост, рано или късно ще придобият нови хоризонти за развиване.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР