Руското първенство е единствено от водещите в Европа, в което

...
Руското първенство е единствено от водещите в Европа, в което
Коментари Харесай

Динамо спечели гостуването си в Грозни

Руското състезание е само от водещите в Европа, в което към момента се играят мачове. 22-ият кръг стартира с атрактивен дуел в Грозни, където локалният Ахмат отстъпи с 2:3 на Динамо (Москва) и остана на дъното в класирането. Динамовци реализираха първи триумф като посетител в столицата на Чечня от 8 години и към този момент са шести в подреждането, откакто преди зимната пауза бяха малко над чертата на изпадащите.
 Куп пропуски провалиха Лудогорец против Ахмат
Куп пропуски провалиха Лудогорец против Ахмат

" Орлите " изгубиха с 0:1 от съветския отбор

Двубоят ще се запомни с дебютните попадения за московчани на Константин Рауш и Дмитрий Скопинцев. За отбора на Кирил Новиков се разписа и Максимилиан Филип от дузпа, а за Ахмат точни бяха Одисе Роши и Денис Глушаков.

След 4 мача без победа домакините започнаха пределно мобилизирани да пресечен неприятната серия от резултати и поведоха още първоначално. Хубава композиция сред Раванели и Одисе Роши изведе албанеца на добра позиция в наказателното поле и той беше безмилостен - 1:0.

Динамо отвърна с изравнително попадение в 26-ата минута. В основата на гола беше Максимилиан Филип, който заблуди, че ще стреля с левия крайник, само че вместо това подаде на Рауш и той от десетина метра опъна мрежата.

След почивката гостите бяха по-добрият тим и справедливо стигнаха до успеха. В 49-ата минута капитанът на Ахмат Ризван Уциев игра с ръка в наказателното поле и Филип осъществя отсъдената дузпа. Малко по-късно " бяло-сините " претендираха за още един углавен удар, само че след разглеждане на обстановката благодарение на ВАР реферът Виталий Мешков реши, че Андрей Семьонов не е фаулирал Николай Комличенко.

В 63-ата минута още веднъж Комличенко внесе ужас пред вратата на Евгений Городов, само че стреля неопределено. В 80-ата Себастиан Шимански можеше да вкара, само че топката мина около гредата, а малко по-късно и Евгений Харин шутира в навън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР