Руското министерство на отбраната съобщи, че е унищожило общо 281

...
Руското министерство на отбраната съобщи, че е унищожило общо 281
Коментари Харесай

Русия: Унищожихме 281 украински дрона в рамките на седмица

Руското министерство на защитата заяви, че е унищожило общо 281 украински дрона през последната седмица, в това число 29 над западните райони на Русия, като това е показателно за мащабите на войната с дронове, която сега се води сред Русия и Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11612
" Бяха унищожени 281 украински безпилотни летателни апарата, в това число един Ту-141 " Стриж ", както и 29 украински дрона в западните райони на Руската федерация ", съобщи силовото ведомство през днешния ден.

Самата Русия неведнъж е изпращала против Украйна талази от дронове самоубийци, които са доста по-евтини от ракети, а прехващането им от системите за противовъздушна отблата Противовъздушна отбрана е мъчно и скъпо. Украинските въздушни удари с дронове на територията на Русия зачестиха, откакто два дрона бяха унищожени над Кремъл при започване на май. През последните месеци ударите с дронове по съветската столица станаха все по-чести.

Руски публични представители оповестиха, че украински дрон през днешния ден е нападнал град Курск, където се намира една от най огромните атомни електроцентрали в Русия, само че централата не е била развалена.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР