Рускоговорящата Марина разказа как се борила с три добермана, за

...
Рускоговорящата Марина разказа как се борила с три добермана, за
Коментари Харесай

Зловещо нападение в Несебър: Кучета хапят жена, а собственичката им ги гледа без да реагира

Рускоговорящата Марина описа по какъв начин се борила с три добермана, с цел да избави домашния си любим

Три кучета нападнаха жена на плажа в Несебър, до момента в който е разхождала своя домакински любим. Сега тя и кучето и са със съществени пострадвания, само че застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да опише по какъв начин до момента в който един от доберманите я хапел по лицето, собственичката им ги следила от колата без да реагира. 

Зловещото нахлуване е станало в сряда сутринта. Пострадалата Марина е тръгнала на разходка с кучето си, когато от черна кола на плажа са изскочили трите добермана.

" Скочиха да атакуват моето куче, нахвърлиха се върху мен. Взех бутилка от земята и започнах да ги пъдя и да викам. Едното ме ухапа по лицето, а тяхната собственичка си заставам в колата ", сподели на съветски език пострадалата.

„ След това дамата им извика и те потеглиха към нея. Когато се отдалечи се обърнах и видях, че кучетата лаят от колата към нас. 

Кучето й е със скъсани сухожилия на крайници, направена му е интервенция.

" Тази жена, в случай че сега гледа и в случай че има най-малко малко съвест, дано се свърже с нас, дано да заплати най-малко разноските или най-малко да се извини ", прикани Катя Вальова - другарка на Марина.

Притеснявахме се дали кучето ще може да върви, само че ветеринарят е споделил, че ще се оправи, добави тя. 

„ Наблизо има санаториум. Разхождат се възрастни хора. И дребни деца има. Представете си какво може да се случи! Това е доста ужасно “, разяснява Катя Вальова. 

Ако някой е станал очевидец на случая, дано да се свърже с Марина, тъй като се надяваме стопанинът на доберманите да бъде открит и най-малко да се извини, прикани кореспондентът на националната телевизия Давид Сукнаров.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР