Руско-гръцките отношения умишлено се разрушават от Атина, здравият разум е

...
Руско-гръцките отношения умишлено се разрушават от Атина, здравият разум е
Коментари Харесай

Захарова: Руско-гръцките отношения умишлено се разрушават от Атина

Руско-гръцките връзки съзнателно се унищожават от Атина, здравият разсъдък е принесен в жертва на груповите западни проекти да се навреди на Русия непременно. Това се показва в коментар през днешния ден на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова по отношение на антируската осведомителна акция в Гърция, съобщи ТАСС.

Захарова означи, че в името на неразбираеми и съмнителни цели гръцкото управление е готово да анулира взаимното историческо завещание, което безусловно през вчерашния ден е определяло като свое естествено преимущество в съдействие с Русия.

Министерството на външните работи на Русия обръща внимание на „ невижданата акция, стартирана в Гърция, за дискредитиране на политиката на Русия “, се споделя в известието на министерството, което подлага на критика обвинявания, отправени от висши гръцки представители, по адрес на Русия и нейното управление.

Захарова повтори позицията на Русия за осъществяван геноцид в Донбас от „ украински неонацисти “, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Европейският съюз избра безмълвно да следи изтреблението на цивилното население на Донбас, стана съизвършител в дългогодишния геноцид на жителите на украинския Югоизток. Сега Европа, в това число Гърция, дефинитивно се подписа като юрист на киевския режим, а русофобската нервност, отприщена от управляващите, доближи точка на шупване. На тази основа се вземат надълбоко неправилни незаконни решения, в това число изпращане на оръжие в Украйна “, уточни Захарова и добави, че то ще бъде ориентирано против цивилни, в това число гърци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР