Руският волейболист Алексей Спиридонов е известен със своите култови реакции

...
Руският волейболист Алексей Спиридонов е известен със своите култови реакции
Коментари Харесай

Алексей Спиридонов поздрави Полша за световната титла

Руският волейболист Алексей Спиридонов е прочут със своите паметни реакции и на игрището и в обществените мрежи. Тинтин, който се завърна в съветския гранд Зенит (Казан), поздрави по собствен си метод отбора на Полша за извоюваната международна купа.

Спирик се снима с екип на националния тим на Полша, след което разгласява фотографията на своя профил в Twitter с текст: “Добро утро”.

Доброе утро ‍ pic.twitter.com/GjT3z9AHcr
— Alexey Spiridonov (@spirik15) October 1, 2018
Закачките на Спиридонов с Полша и полските почитатели не са от през вчерашния ден.


 Ексцентричният Алексей Спиридонов, който постоянно е оприличаван на анимационния воин Тинтин, бе осъден поради провокации към полските почитатели и общност
Ексцентричният Алексей Спиридонов, който постоянно е оприличаван на анимационния воин Тинтин, бе осъден поради провокации към полските почитатели и общност на Световното състезание през 2014 година в Полша, когато след мача Русия - Германия той насочи неприлични жестове към публиката, като също я “разстреля” с утопичен автомат. Впоследствие, след заседаване на дисциплинарната комисия към Международната федерация (FIVB), бе взето решение Спиридонов да изтърпи наказване за два публични мача с националния тим.


През 2013 година Русия завоюва европейската купа на шампионата в Полша, а малко по-късно Спиридонов се снима чисто гол с европейската купа в съблекалнята.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР