Руският високопроходим автомобил Aurus Komendant трябваше да бъде сертифициран и

...
Руският високопроходим автомобил Aurus Komendant трябваше да бъде сертифициран и
Коментари Харесай

Сертифицирането на руския всъдеход се отлага

Руският високопроходим автомобил Aurus Komendant трябваше да бъде сертифициран и да получи утвърждение за типово транспортно средство (OTTS) в края на 2020 година или при започване на 2021 година Това бе декларирано персонално от ръководителя на Министерството на индустрията и търговията Денис Мантуров. Въпреки заявката, съгласно нова информация, предоставена от организация " Москва ", узаконяването на модела се отсрочва - OTTS ще бъде публикуван едвам в края на 2021 година.

Разработчикът и производител на коли Aurus, понастоящем е зает със узаконяването на истинските съставни елементи на Kommandant. Според Андрей Гармай, заместител общоприет шеф на НАМИ, колите, предопределени за сертификационни проби, ще бъдат създадени при започване на 2021 година, а OTTS ще бъдат издадени в края на годината. Този документ разрешава да стартира всеобщо произвеждане на модела и да бъде пуснат на пазара.
 Сертифицирането на съветския всъдеход се отсрочва

През август 2020 година беше обявено, че Министерството на индустрията и търговията отсрочва производството на всъдехода Aurus за повторно. Премиерата на SUV-то бе отсрочена за есента на 2021 година, а серийното произвеждане се възнамерява да стартира напролет на 2022 година Производството на модела е проведено в завода Sollers в в Република Татарстан.

Междувременно съществуващите модели Aurus, в това число седаните и лимузините Senat, както и Arsenal, се сглобяват в дребни серии в оборудванията на НАМИ. Планира се производството на тестова партида Senat в завода Sollers до края на 2020 година Гармай сподели още, че понастоящем завършват сертификационните проби на микробуса Aurus Arsenal, OTTS за които може да се появи в откритата база на Rosstandart още през идната година.
 Сертифицирането на съветския всъдеход се отсрочва

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР