Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Западът е обявил

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Западът е обявил
Коментари Харесай

Лавров: Всички ще пострадат от тоталната хибридна война на Запада срещу Русия

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Западът е оповестил " тотална хибридна война " против Русия и е мъчно да се предскаже какъв брой дълго би траяла тя, съобщи.

В тирада на 80-ия ден от съветското навлизане в Украйна Лавров посочи множеството западни наказания против Москва и се опита да показа Русия като цел, а не като причинител на експанзия.

" Колективният Запад ни е оповестил тотална хибридна война и е мъчно да се предскаже какъв брой дълго ще продължи всичко това, само че е ясно, че последствията ще бъдат усетени от всички без изключение ", съобщи Лавров.

" Направихме всичко, с цел да избегнем директен конфликт, само че в този момент, когато предизвикването е отправено, ние, несъмнено, го одобряваме. Санкциите не са нещо необичайно за нас: те съвсем постоянно са били тук под една или друга форма ", разяснява той.

Лавров сподели, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на неуспех, и посочи значимостта на връзките на Москва с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР