Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Москва е готова

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Москва е готова
Коментари Харесай

Русия била готова да възобнови отношенията с Европа

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Москва е подготвена да възобнови съдействието си с европейските страни на всички фронтове без каквито и да е условия, оповестява ТАСС.

По време на конференция след среща с португалския си сътрудник Аугусто Сантос Силва, съветският първи посланик означи, че Русия е склонна да възобнови партньорствата си с Европейския съюз, които бяха прекъснати поради глобите.

" Смятам, че демонстрираме задоволително благосклонност, доколкото имаме подготвеност да отворим още веднъж без никакви предварителни условия всички канали за разговор, съдействие и взаимноизгодни планове, които бяха замразени след пролетта на 2014 година ", разяснява Лавров.

Той подчертал, че мнозина държавни чиновници в страните от Европейски Съюз били срещу наложените актуалните наказания и че Русия е признателна за напъните им да сложат завършек на ембаргото.

" Ние сме подготвени да си сътрудничим с нашите европейски сътрудници и държавни управления, тъй че този справедлив интерес на нашите бизнес среди да бъде взет под внимание ", заключи Лавров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР