Руският външен министър Сергей Лавров ще посети Ереван, където на

...
Руският външен министър Сергей Лавров ще посети Ереван, където на
Коментари Харесай

Руският външен министър отива в Армения

Руският външен министър Сергей Лавров ще посети Ереван, където на 6 май са планувани срещи с управлението на Армения. На 10 и 11 май Лавров ще бъде на работна аудиенция в Баку, съобщи БГНЕС. 
По думите на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова, по време на диалозите ще бъдат прегледани " необятен кръг въпроси от двустранното и районно съдействие, а също и взаимоотношението на интернационалната сцена ". Приоритетно обаче остава осъществяването договореностите за Нагорни Карабах.
 Лавров за българската прокуратура: Добре, че не са ни обвинили и за атентата в Сараево от 1914 година Лавров за българската прокуратура: Добре, че не са ни обвинили и за атентата в Сараево от 1914 година
Руският министър на външните работи Сергей Лавров съобщи в коментар на обявеното от българската прокуратура, че е „ добре, че все...
Ситуацията в региона сега се прави оценка като спокойна. В същото време арменската страна твърди, че Баку не съблюдава разпореждания на тристранното съглашение от 9 ноември по отношение на размяната на военнопленници, заложници и други арестувани. Вероятно тази тематика ще бъде повдигната още веднъж по време на срещите на ръководителя на съветското външно министерство в Ереван, показва организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР