Руският външен министър Сергей Лавров се пошегува по-грубичко с темата

...
Руският външен министър Сергей Лавров се пошегува по-грубичко с темата
Коментари Харесай

Лавров за втората среща между Тръмп и Путин: Може и трета да са имали, в тоалетната

Руският външен министър Сергей Лавров се пошегува по-грубичко с тематиката по отношение на втората среща сред американския президент Доналд Тръмп и съветския му сътрудник Владимир Путин в границите на Г-20. Припомняме, че преди два дни стана ясно, че по време на формалната вечеря на държавните ръководители на страните от Г-20 и техните съпруги, Тръмп и Путин провели нов диалог, в продължение на към час, като единственият различен човек, директен очевидец на диалога, била съветска преводачка.
" Може да са се виждали повече пъти – може да са ходили дружно до тоалетната ", разяснява Лавров пред NBC. “След вечерята, аз не бях там, президентът Тръмп е прекарал няколко минути с президента Путин – и какво от това “, добави съветският външен министър.
Сергей Лавров не пропусна да каже и, че американското военно наличие в Сирия е нелегитимно и че шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео демонстрира двоен стандарт по отношение на непознатите военни бази в арабската страна. Той засяга американските бази, за които турската държавна Анадолска организация популяризира подробна информация, най-много местонахождение и личен състав.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР