Руският външен министър Сергей Лавров мрази Запада или поне това

...
Руският външен министър Сергей Лавров мрази Запада или поне това
Коментари Харесай

Лавров се появи в Бали с iPhone на масата, Apple Watch и тениска на американския художник Баския

Руският външен министър Сергей Лавров ненавижда Запада или най-малко това твърди той в редица свои изявления, с които упреква западните страни, че " желаят да унищожат Русия ". Приближеният на президента Владимир Путин обаче наподобява не е на същото мнение за западния метод на живот, защото в нов видеоклип, целящ да опровергае здравословните му проблеми, Лавров се появи с няколко продукта, създадени в онази част на света, която той по този начин мощно подлага на критика.

Във видеото съветският външен министър носи на ръката си смарт часовник Apple Watch, до момента в който на масата до него се вижда и още един артикул на компанията - последният модел iPhone. Излязъл на балкона по къси панталони сякаш от хотела си в Индонезия, Лавров е облечен и в тениска, на която е изобразена творба на починалия американски художник Жан-Мишел Баския. Все неща, които показват знаци от Запада, който той нееднократно е определял като " подкупен " и " непоносим ".

В този нехаен тип той се пробва да отхвърли здравословните си проблеми в навечерието на срещата на Г-20 в Бали, откакто по-рано международната новинарска организация Associated Press заяви, че малко след идването си на острова, където се организира форума.

Закодираните послания

Някои консуматори в обществените мрежи бързо видяха знаците в облеклото на Лавров и даже видяха закодирани послания в тях.

" Лавров с iPhone, iWatch и с мърч на американски художник. Горгичкият към момента желае да изживее американската си фантазия ", написа консуматор в Twitter.

Бурен спор се организира към избора на съветския държавен чиновник да облече тениска с творба на американски създател.

Жан-Мишел Баския е едно от огромните, само че неразбрани имена в изкуството, изразявал личното си посредством рисунки. Работите му се концентрират върху два полюса - на благосъстоянието и бедността и на интеграцията и сегрегацията. Той е млад негър мъж, който употребява картините си и като метод за обществен коментар, с който разказва компликациите пред чернокожата общественост в Съединени американски щати и систематичния расизъм.

Въпреки че в никакъв случай не се е обявявал обществено за бисексуален, съгласно няколко другари Баския е имал полови връзки с мъже и се смята за актьор, който показва и ЛГБТ+ общността.

Is Lavrov sending some hidden signal through a T-shirt?

Jean-Michel Basquiat was a great artist. He died from a heroin overdose at the age of 27
— Hanna Liubakova (@HannaLiubakova)
" За да потвърди, че не е болен, Лавров разгласява видеоклип, на който е облечен с тениска с името на американския художник Баския. По волята на ориста Баския е бисексуален. " ЛГБТИ пропагандата " е неразрешена в Русия ", написа един консуматор в Twitter във връзка тениската на Лавров.

Друг показва, че с фланелката си съветският министър популяризира " гей агитация " според строгото съветско законодателство, което не разрешава " пропагандирането " на нетрадиционни полови ориентации пред деца.

Една от теориите за скритите послания на тениската пък се отнася до Украйна. Според някои тя прилича тризъбеца, който може да се види на герба на Украйна и е формалният знак на страната.

Вещите на Лавров могат и да са знак за проблеми на съветския пазар. Във видеото се вижда, че съветският министър разполага с най-новия модел iPhone, макар че Apple напусна Русия още напролет. А незабавно по-късно Кремъл разгласи, че страната няма потребност от задграничните западни марки и стартира да постанова свои лични други възможности. Така наречената политика по заменяне докара до раждането на съветските разновидности на известни бизнес вериги като McDonald`s и Starbucks.

Потребител в Twitter написа, че въобще не е сюрпризиран, че висшият съветски чиновник употребява смарт телефон на американската компания:

" Това, че Лавров има iPhone и Apple Watch, въобще не е вест. Руснаците (особено московчани) са захласнати от Apple. Просто влезте в някое московско кафене и вижте на кои преносими компютри са хората! Всъщност би било доста по-забележително, в случай че той има безусловно, която и да е друга марка телефон ".

American phone
American watch
American T-Shirt

The only thing Russian on Lavrov are his war crimes
— Elon Jr. ™®©℠Ⓜ (@usernameePARODY)
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР