Руският външен министър Сергей Лавров каза, че с изявленията си

...
Руският външен министър Сергей Лавров каза, че с изявленията си
Коментари Харесай

Лавров: САЩ винаги ще гледа на Русия като на противник

Руският външен министър Сергей Лавров сподели, че с изказванията си за подготвеност на Вашингтон за договаряния с Москва за нуклеарните оръжия президентът на Съединени американски щати Джо Байдън цели да подкрепи предизборната акция на Камала Харис, предадоха Ройтерс и ТАСС.
Прочетете още
" Това изявление издава предпочитание да се натрупат преди гласуването точки в интерес на кандидатката на Демократическата партия ", сподели дипломатът.

Лавров добави, че без значение от изхода от конкуренцията за Белия дом Съединените щати ще продължат да гледат на Русия като на съперник.

Евентуално присъединение на Украйна към НАТО ще направи невероятно мирното споразумяване на спора там, уточни Министерството на външните работи в Москва, представено от друга съветска информационна организация, РИА Новости.

Според ведомството сходно развиване изключва постигането на политическо и дипломатическо решение и ще изостри напрежението още повече.

Кремъл приветства готовността на немския канцлер Олаф Шолц за диалози с съветския президент Владимир Путин, сподели президентският прессекретар Дмитрий Песков.

Но по думите на Посков Москва към момента не е получила никакви съответни оферти за подобен разговор, нито от Германия, нито от която и да е друга западна страна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР