Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков предупреди Кремъл да не предприема нова

...
Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков предупреди Кремъл да не предприема нова
Коментари Харесай

Стрелков посъветва Кремъл да не предприема нова офанзива в Украйна. В блато сме! - Свят

Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков предизвести Кремъл да не подхваща нова пълномащабна атака против украинските градове. Той с горест признава, че съветската войска няма да успее да победи.

" Изпаднахме в следващото тресавище, стоим и не е ясно какво чакаме. Точно както през 2014 година, нашето държавно управление предприе стъпки, очакваше напълно друг резултат, а когато резултатът се оказа скръбен, замръзна и зачака. През есента бяха подхванати ограничения, с цел да не се стигне до бързо проваляне, да се реализира равнопоставеност на фронта. Щом се появи този паритет, те незабавно натиснаха спирачките с вярата, че нещата ще се оправят от единствено себе си ", споделя покрусеният Гиркин.

Той означи, че съветската агитация продължава да внушава, че " Украйна е на път да се разпадне, няма да се постанова нова готовност, няма да се постанова прекачване на индустрията на военни релси ".

" Но, несъмнено, това няма да се случи. Бойното поле не е изолирано, украинската войска маневрира с запаси, украинската войска не контраатакува, само че в случай че контраатакува, това са някои региони, а нашите постоянно напредват - належащо е да се измъкнем и да бягаме към вражеските позиции ", изясни терористът.



Освен това той признава, че Русия няма да успее да излезе от задънената улица, в случай че не разгласи нова готовност.

" Вярвам, че няма да успеем да победим Украйна без нова готовност. Ако не успеем да я победим, фронтовата линия ще остане с местни интервенции, или нашите могат да стартират огромно нахлуване, в чийто триумф се колебая, и ще е по-добре да не подхващаме тази стъпка, тъй като може да се окаже още по-лошо ", установи Гиркин.

Игор Гиркин-Стрелков не приказва за пръв път за нова готовност. Последното му видео е от през вчерашния ден, в което той изяснява, че втората вълна на готовност би трябвало да се провежда незабавно. По думите му, с цел да бъде победена Украйна, би трябвало да бъдат призовани още половин милион бойци.

" По различен метод няма да стане. Втората и третата вълна на готовност са неизбежни. Въпросът е обаче с командния състав - офицерите, сержантите и логистиката, само че би трябвало да се работи бързо ", откровеничи Стрелков.

И предизвестява, че в случай че Русия загуби войната, ВСУ ще влезе в Беларус. " Тогава Лукашенко, който не желае да праща войски в Украйна, единствено може да се надява на това да го изправят пред трибунала в Хага. На него няма да му простят и няма да стигне до Хага ", разяснява още терористът.

Междувременно Генералният щаб на украинските въоръжени сили заяви, че от 5 февруари окупаторите са съсредоточили настъплението си в регионите на Бахмут, Лиманск, Новопавливско и Авдийевско. Украинските бойци са отблъснали съветските офанзиви наоколо до девет обитаеми места, оповестява УНИАН.

Според медията руснаците са претърпели съществени загуби в Донецка и Луганска област. Посочва се още, че съветската войска е изгубила общо към 131 290 души в Украйна от началото на пълномащабната съветска инвазия - 24 февруари 2022 година

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР