Руският тенисист Андрей Рубльов ще участва тази седмица на демонстративен

...
Руският тенисист Андрей Рубльов ще участва тази седмица на демонстративен
Коментари Харесай

Рубльов излезе от карантината и се готви за турнира на Тийм

Руският тенисист Андрей Рубльов ще взе участие тази седмица на показателен шампионат в Австрия, откакто завърши режима на самоизолация. Рубльов остана под карантина след присъединяване си на шампионата в Задар (Хърватия), където бяха открити случаи на инфектирани с ковид. Сред тях беше и най-хубавият български тенисист Григор Димитров.

Hey guys! I want to share important news with you!) pic.twitter.com/2L29gHBpds
— Andrey Rublev (@AndreyRublev97) July 5, 2020

" Имам значими вести. След като приключи 14-дневната карантина и прекосих три теста (всичките отрицателни), докторът ми разреши да играя на шампионата, проведен от Доминик Тийм тази седмица в Кицбюел. Разбирам, че този сложен миг изисква огромна отговорност. Организаторите ме увериха, че шампионатът ще се организира в сходство с всички нужни стандарти за запазване на здравето ", написа Рубльов в Туитър.

В края на юни 22-годишният руснак взе участие в шампионата в Задар и доближи до финала, в който трябваше да играе против номер 1 в света Новак Джокович. Срещата обаче не се състоя, откакто Григор Димитров даде позитивна проба за ковид. След това се заразиха Борна Чорич (Хърватия), Джокович и още няколко души от щабовете на българина и сърбина.

На 2 юли водачът в международната класация Новак Джокович заяви, че е дал още един тест, който е негативен. Рубльов на 22 юни разгласи в Туитър, че също е с негативна проба за COVID-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР