Руският собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич официално се раздели

...
Руският собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич официално се раздели
Коментари Харесай

В Ботев се надяват на финансов урожай след крупна сделка на Антон Зингаревич

Руският притежател на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич публично се раздели с датския си тим Фремад Амагер, оповестяват медиите в скандинавската страна.

Новият притежател е компания, основана в Монако. Лидер на групата на вложителите, която в този момент пое Фремад Амагер, е 45-годишният Джош Уолъс. Клубът изяснява, че наред с други неща въпросният предприемач е работил в софтуерната промишленост от доста години.

За да се захване с клуба, Уолъс записва специфична компания, която ще носи неговото име и ще има акциите. Името й е FremadAmager USA.

„ От няколко месеца повеждам непрекъснат разговор с клуба и по тази причина мога да кажа, че съм наясно какво се случва. Въпреки че имат спад в резултатите напоследък и са на дъното на класирането, провокациите са огромни и аз съм окуражен. Прегледах много от пътуването през последните години и знам какво се е случвало, както от комерсиална позиция, ката и като спорт. Другото, което желая да отбележа, че Копенхаген е приказен град, само че Амагер е горда локална общественост и това е важното$, сподели още американският предприемач.

След тази смяна Зингаревич остава притежател на три клуба: Ботев Пловдив, Чийта в Гана и академия за млади гении в Русия.

По непотвърдена информация, парите, които ще получи от американците за датския тим, ще бъдат вложени в Ботев.

Амбицията на съветския предприемач е да си подсигурява непрекъснато място на " канарчетата " в европейските шампионати и по този начин да популяризира бизнесите си на континенталната сцена, написа " Гонг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР