Руският собственик на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич е загубил

...
Руският собственик на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич е загубил
Коментари Харесай

Зингаревич загубил 3 млрд. долара от своето богатство?

Руският притежател на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич е изгубил 3 милиарда $ от благосъстоянието си през последните 12 месеца поради войната против Украйна, пишат локални издания, представени от сътрудниците от " Котаспорт ".

Както е известно Европейски Съюз наложи наказания на разнообразни предприемачи от Русия и блокира доста финансови капитали. Сред засегнатите е и Зингаревич, който е претърпял доста огромни загуби поради провали в бизнес начинанията му.

Не са инцидентни информациите, че Зингаревич може да подели ръководството на Ботев (Пловдив) с съветския милиардер Сегей Галицки, само че не е ясно по какъв начин ще реагира България при сходна инвестиция и дали освен това състояние съветските вложения няма да бъдат замразени поради намесата на българското държавно управление.

Българското държавно управление за момента не е подхванало съответни стъпки против Зингаревич, макар войната на Русия против Украйна, само че навлизането на негов сътрудник, какъвто би бил Галицки, сигурно ще докара до реакция.

На този стадий е несъмнено, че Ботев се чака да има доста по-малък бюджет през предишния сезон, а аргументите стартират да стават все по-ясни - поради големите финансови загуби Антон Зингаревич ще ограничи своите вложения във футбола и във футболния клуб.
 Зингаревич понижава доста бюджета на Ботев?
Зингаревич понижава доста бюджета на Ботев?

Ще има трансформира в ръководството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР